Graving

Skal du grave ut til bygging av garasje, eller trenger du graving for å legge vann og kloakk? Med vår maskinpark kan vi påta oss alle typer gravetjenester

Gravetjenester vi tilbyr inkluderer utgraving av tomt, drenering, graving og opparbeiding av vei, graving av vann og kloakk

Graving av alle sorter

Undrum Entreprenør har en omfattende maskinpark, noe som gjør at vi kan påta oss graveoppdrag i alle størrelsesordner. Dersom du trenger gravetjenester, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Mange års erfaring gjør at vi kan utføre jobben raskt og effektivt, og vår kompetanse er med på å garantere deg et godt sluttresultat.

Konkurransedyktige priser og fornøyde kunder står sentralt hos Undrum Entreprenør.

Gravetjenester vi tilbyr

Utgraving av tomt

Vi kan hjelpe deg med å grave ut og planere tomter når du skal bygge nytt eller bygge ut eksisterende bygg. Vi graver ut, planerer, drenerer og kjører vekk overskuddsmasse. Ikke nøl med å ta kontakt for gratis befaring

Drenering

Drenering av tomten er viktig for å unngå ansamling av vann og fuktighet. Har du en fuktig kjeller kan det hende at eiendommen din trenger drenering. Ta kontakt med oss hvis du er usikker og ønsker befaring.

Opparbeiding av vei

Dersom du har en vei som trenger oppgradering kan vi hjelpe deg med dette. Vi kan påta oss oppdrag av ulik størrelse, og har også erfaring og sertifisering til å dirigere trafikk dersom dette skulle være nødvendig. Ta kontakt for befaring.

Vann og kloakk

Skal du legge nye vann- eller kloakkrør kan vi hjelpe til med gravingen til dette. Grunnarbeidet for vann- og kloakk må være godt utført for å sørge for problemfri tilkobling til vann- og kloakknettet. Undrum Entreprenør utfører jobben til konkurransedyktige priser.

Øvrige gravetjenester

Undrum Entreprenør kan påta seg alle typer graveoppdrag, uansett størrelse. Dersom du har en jobb du ønsker utført, ikke nøl med å kontakte oss for en uforpliktende prat eller en gratis befaring.

Bestill graving

Bruk skjemaet her for å bestille tjenester fra Undrum Entreprenør. Vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig