Trefelling

Vi kan tilby sikker og effektiv trefelling til meget konkurransedyktige priser!

Har du en tomt som skal ryddes, trær som skygger for solen eller som kanskje står i fare for å velte, kan Undrum Entreprenør AS hjelpe deg med trefellingen.

Uansett størrelse på jobben som utføres sørger vi for at denne utføres trygt og effektivt, og at området ryddes pent etter endt oppdrag.

Fornøyde kunder er en selvfølge, og det er viktig for oss at du som kunde føler du sitter igjen med et sluttresultat av høyeste kvalitet.

Alle typer trefelling

Vår moderne maskinpark gjør at vi kan påta oss jobber av alle slag, og referanselisten vår inneholder jobber av ulikt omfang, fra rydding av større tomter til avanserte fellinger av vanskelig plasserte trær. Enten du har trær plassert i utkanten av tomten din, eller trær som står faretruende nære bebyggelse skal du være sikker på at vi vil felle dette på en trygg måte.

Bilder fra våre jobber

Arbeidsmetoder

Frifelling

Den enkleste formen for trefelling hvor treet kan felles i sin helhet kun ved hjelp av enkle hjelpemidler

Felling med vinsj

Noen trær står ofte vanskelig til, eller heller kanskje mot hus eller andre hindringer. I slike tilfeller er det aktuelt å bruke vinsj for å sørge for at treet kan styres i riktig retning når det felles

Seksjonsfelling

Dersom trærne står så vanskelig til at felling ikke kan utføres må treet plukkes ned i seksjoner. Ved hjelp av spesialutrustning vil vi da klatre opp i treet og felle det i mindre biter fra toppen og nedover.

Felling med lift

Noen trær kan være såpass rotskadet eller usikre at klatring ikke vil være forsvarlig. I slike tilfeller vil vi kunne gå opp med lift og felle treet i seksjoner på denne måten.

Når trærne er felt vil vi selvsagt kappe opp og kjøre bort restene, samt rydde opp etter oss

Bestill trefelling

Bruk skjemaet her for å bestille tjenester fra Undrum Entreprenør. Vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig